nu har jag färgen i håret :S!

nu håller jag på att färga håret :D1 sofia satte i det o hon verkade bra men vi får se resultatet ;) kommer snart bilder p¨å resultatet ;D!!!


ska tona håret rött :D!

ja ska tona håret som sagt ;D! inte helt rött utan rödbrunt ;) jag gjorde det en gång oi 4:an tror jag o så förra året men då var det mörkrunt ;) så in till välliungy o se om jag kan praoa på glitter o sen så färga håret då ;) eller jag ska köpa toning o göra hemma :)! det kommer bilder sen ;D!!!

jag förra året i min pyjamas när jag färga håret mörkbrunt ;)


vakna

nu har jag o hanna vaknat. det e egentligen ganska tidigt eftersom att vi inte gick o la oss förns halv 4 typ :S jag kan ha somnat tidigare än det ;P! vi kollade på en film som heter alpha dog. den var jättebra!! den e ganska gamal men det gör inget för man märker det inte lixom;) o justin timberlake e med ;D!! aja nu ska vi väll snart äta frukost eller nått:)!

asbra!!

vi såg även scary movie ;) och en del av 2:an :D!


vi för typ ett år sen XD! <3


till axelina :)!

du komenterade ju nånting kommer inte ihåg vad det var :P men det var nånting om jag skulle få jobba där om jag fick ett ja! o det e ju sant ;D! men vet inte om det var du eller jag som misförstod den andra ;P i allafall så e det en praoplatts! du kanske fattade det men jag kan vara lite trög ;) du kanske inte alls fattar vad jag menar i detta inlägg för det blev lite rörigt menmen... ;) <3

en bild på fina axeliiina ;) <3


hanna ska sova över ;D!!

ja vet inte än för jag hade glömt att fråga minaföräldrar men det gick för pappa så nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så att jag kan fråga henne ;) men det e nog lungt !

ja vad ska jag säga... längtar till nyår så tog en bild från förra årets nyårsafton :)!


hemma från vällingby igen...

ja nu har jag o sofia varit i vällingby då! köpte en present till min kusin och så frågade jag efter praoplats på flera ställen. fick nej på alla förutom glitter! ska dit imorron och prata med butiksansvarige typ , så det finns ju fortfarande en möjlighet för ett nej :P vi får se imorron...

hoppas jag får "jobbet" :P


det funkade :D!!

haha ni vet mitt knep för att få sofia att komma med till vällingby funkade X)! jag lockade med att vi skulle till pallas :P inte för att fika men för att prata om praolplatts ;) hon skulle praoa där, elller vi skulle fråga o sen ska vi också se om det går att båda gör det där o då kan vi ju vara tillsammmans och sådär så det bir mycket roligare då ;) aja nu ska vi dra ;D!!

en del av lilla centrumet vällingy ;D!

en bild på mig o fia i somras ;) bruna ben ser man :P

hemma hos fia

vi har precis blivit klara med spellistan jag skrev om tidigare. nu känner jag att jag inte orkar sitta hemma längre o jag vill till vällingby men det vill inte fia. fast jag har ett knep som kanske gör så att hon vill åka jag skriver om det snart ;P haha....

mowhaha.... im evil!!!


ska till sofia o ordna spellista!

ja ni, till vad listan e kan jag faktiskt inte berätta än men om en vecka ungefär så får ni veta :D! stay updated;)

bilden e tagen från google så det e inte vår lista ;)


håller på med designen

nu har jag suttit ganska länge och hållit på med desingen men känner att det e dags attt ringa nån nu :P vi får se vem det blir ;)

random bild :)!


mina nya skor :D!

nu har jag tagit en bild på mina skor då ;D!! jag tror inte att det e allass stil men jga tycker att dom e skiiitsnygga:D! dom e ju tyvär köpta på din sko :/ det jag menar med det är att kvaliten är skiiit! men dom har så snygga skor så ibland  så behöver jag bara köpa nåra där;P
 
vad tycks ;D?? komentera gärna !


vaken :D!

nu har jag precis vaknat efter en helt j*vla knäpp dröm :P! hade velat sova mer men mamma väckte mig när hon ptatde i telefon.  jag skulle ju vara med ellinor igår men hon hade åkt till vällingby när jag ringde så jag kannske ska vara med henne idag om hon kan men det  e inte säkert att det går för henne! än sålänge går det ganska bra att skriva men vi får se hur länge det håller i sig;)

kommer bara ge random bilder i början för jag tycker att bloggar blir så torra utan bilder;P


tillfällig design!

ja nu gjorde jag denna design på kanske en timme men e inte nöjd så ska göra en bra sen! aja nu ska jag faktiskt ta o knyta mig ;)!


hemma!

nu kom jag precis hem från en promenad som jag o sofia tog tillsammans, tidigare har vi varit på bio och vi såg new years eve. den var faktiskt jättebra :D! klockan e halv 1 ett så jag borde ju lägga mig men jag har faktiskt vänt på dygnet, o med mening ;)! eftersom att jag ska fira nyår med min kusin o jag tycker i allafall att vi ska vara uppe länge ! jag köpte även ett par assnygga skor som det kommer bilder på och ett par byxor för att ha till ;D!


i can recomend!! ;)

 en del av gänget <3
blonda tjejen t höger e kompisen sofia!


nu nästan ett år senare är det dags för mig att börja blogga igen !

nu har jag faktiskt gjort flera försök med andra bloggar att börja igen men det har inte gått ;) då har jag använt mig av andra bloggar o bloggställen men tycker fortfarande att blogg.se e bättre!  men nu har ganska myckert förändrats! så då måste jag ju börja skriva om det men det blir en annan gång :P men ni får en bild på mig nu om det visar sig så att jag förändrats, ska ju även byta design snart!

profilbilden från facebook e ju en klassiker;)


RSS 2.0